Valuutta: EUR

MIC VIP Kanta-asiakasohjelma

Liity kanta-asiakasohjelmaamme ja ansaitse ostoksistasi kanta-asiakaspisteitä! Kertyneet pisteet muutetaan kuukausittain rahanarvoisiksi henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi. Näet oman pistekertymäsi sekä henkilökohtaiset alennuskoodisi kirjautumalla verkkokauppamme Oma tili -osioon. Jäsenyys on maksuton.

Kanta-asiakasohjelman ehdot

Kanta-asiakasohjelman jäsenet keräävät verkkokaupassa tekemistään ostoksista kanta-asiakaspisteitä, jotka muutetaan henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi. Jäsenet voivat saada myös kanta-asiakastarjouksia ja muita kanta-asiakkuuteen perustuvia etuja.

Nämä kanta-asiakasohjelman ehdot koskevat My Indie & Co-verkkokauppaa (2935485-7) sekä jäseneksi liittynyttä kuluttaja-asiakasta. Liittymällä jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia ehtoja.

Jäsenyys

Kanta-asiakasohjelman jäsenyys on maksuton ja se myönnetään 18 vuotta täyttäneille yksityishenkilöille. Yhdellä henkilöllä voi olla vain yksi jäsenyys. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Jäseneksi voi liittyä luomalla asiakastilin osoitteessa https://www.myindieco.fi/account/register ja hyväksymällä samalla kanta-asiakasohjelman ehdot. Rekisteröitynyt asiakas voi liittyä kanta-asiakasohjelman jäseneksi asiakastilin Omat tiedot -osiossa.

Jäsenyyden voi päättää koska tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai lopettamalla jäsenyyden omatoimisesti asiakastilin Omat tiedot -osiossa. Lopettaessaan jäsenyyden kanta-asiakas menettää keräämänsä pisteet sekä mahdolliset muut jäsenyyteen perustuvat edut.

My Indie & Co (2935485-7) pidättää oikeuden lopettaa kanta-asiakkaan jäsenyys, mikäli asiakas on rikkonut näitä ehtoja, tarkoituksellisesti käyttänyt kanta-asiakasohjelman pistejärjestelmää väärin vastoin etuohjelman tarkoitusta tai on syytä epäillä, että asiakkaan jäsenyyttä tai kanta-asiakasohjelmaa väärinkäytetään.

Asiakastilin poistaminen ja/tai tietojen poistaminen asiakarekisteristä päättää automaattisesti myös kanta-asiakkuuden jäsenyyden, jolloin kerätyt pisteet ja mahdolliset muut jäsenyyteen perustuvat edut vanhenevat ja raukeavat.

Kanta-asiakaspisteet

Kanta-asiakasohjelmaan liittynyt jäsen hyväksyy, että hänelle lähetetään kuukausittain tietoa kanta-asiakaspisteiden kertymisestä.

Kanta-asiakaspisteitä kertyy seuraavasti:

Liittyminen: 1000 kanta-asiakaspistettä

Ostoista: 1 kanta-asiakaspiste jokaisesta käytetystä 0,10 €

Liittymisestä myönnettävät kanta-asiakaspisteet myönnetään vain kerran per asiakas.

Ostoista myönnettävät kanta-asiakaspisteet kertyvät vain kirjautuneena asiakkaana tehdyistä tilauksista. Kanta-asiakaspisteitä ei voi rekisteröidä tilaukselle tai asiakkaalle jälkikäteen. Ostoista myönnettävät kanta-asiakaspisteet lasketaan tilauksen tuotesisällön arvosta. Kanta-asiakaspisteitä ei kerry tilauksen toimituskuluista eikä lahjakorteista, ja mahdolliset alennukset vähentävät pistekertymää. Kanta-asiakaspisteet myönnetään tilauksen toimitusvaiheessa.

Perutut ja palautetut tilaukset vähentävät kanta-asiakaspisteiden kertymää myös jälkikäteen.

Henkilökohtaiset alennuskoodit

Kertyneet kanta-asiakaspisteet muutetaan henkilökohtaisiksi alennuskoodeiksi kuukausittain, kun käyttämättömien kanta-asiakaspisteiden kertymä ylittää alennuskoodin vaatiman pistemäärän.

Kanta-asiakaspisteiden kertymä kuukaudessa

200 pisteellä 1,00 € alennuskoodi
400 pisteellä 2,00 € alennuskoodi
600 pisteellä 3,00 € alennuskoodi
800 pisteellä 4,00 € alennuskoodi
1000 pisteellä 5,00 € alennuskoodi
1200 pisteellä 6,00 € alennuskoodi
1400 pisteellä 7,00 € alennuskoodi
1600 pisteellä 8,00 € alennuskoodi
1800 pisteellä 9,00 € alennuskoodi
2000 pisteellä 10,00 € alennuskoodi
2200 pisteellä 11,00 € alennuskoodi
2400 pisteellä 12,00 € alennuskoodi
2600 pisteellä 13,00 € alennuskoodi
2800 pisteellä 14,00 € alennuskoodi
3000 pisteellä 15,00 € alennuskoodi
3200 pisteellä 16,00 € alennuskoodi
3400 pisteellä 17,00 € alennuskoodi
3600 pisteellä 18,00 € alennuskoodi
3800 pisteellä 19,00 € alennuskoodi
4000 pisteellä 20,00 € alennuskoodi
4200 pisteellä 21,00 € alennuskoodi
4400 pisteellä 22,00 € alennuskoodi
4600 pisteellä 23,00 € alennuskoodi
4800 pisteellä 24,00 € alennuskoodi
5000 pisteellä 25,00 € alennuskoodi

Uudet henkiökohtaiset alennuskoodit toimitetaan jäsenten asiakastileille kuukausittain. Uusista alennuskoodeista viestitään myös sähköpostitse lähetettävässä kuukausittaisessa kanta-asiakasviestissä.

Alennuskoodien voimassaoloaika on 6 kk alennuskoodin myöntämisestä.

Alennuskoodi on käytettävä kirjautuneena asiakkaana.

Alennuskoodia ei voi vaihtaa rahaksi.

Henkilötietojen käsittely

Kanta-asiakasohjelmassa käsittelemme henkilötietojasi suostumukseesi perustuen. Käsiteltäviä henkilötietoja ovat nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, ostotietosi sekä muut mahdollisesti tarjoamasi tiedot, joita hyödynnämme kanta-asiakkuuteen pohjautuvien etujen ja tarjousten toteuttamisessa sekä kanta-asiakasohjelmaan liittyvässä markkinointiviestinnässä.

Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löydät Tietosuojaselosteestamme.

Ehtojen muutokset

My Indie & Co (2935485-7) pidättää oikeuden muuttaa kanta-asiakasohjelman jäsenehtoja koska tahansa. Muutoksista ilmoitetaan My Indie & Co-verkkokaupan sivuilla ja/tai sähköpostitse. Jos et hyväksy muutoksia, voit lopettaa kanta-asiakasohjelman jäsenyytesi. Jatkamalla käyttöä muutosten voimaantulon jälkeen, sitoudut hyväksymään muutokset.

My Indie & Co (2935485-7) pidättää oikeuden lakkauttaa ja irtisanoa kanta-asiakasohjelma ilmoittamalla jäsenille asiasta kuukautta ennen irtisanomisen voimaantuloa.

Mikäli kanta-asiakasohjelma päättyy lainsäädännön, viranomaisen määräyksen tai muun vastaavan syyn vuoksi, kanta-asiakasohjelma sekä sen jäsenyydet voivat lakata myös välittömästi ilman ennakkoilmoitusta, jolloin myös pistekertymä ja mahdolliset kertyneet muut edut voivat raueta ja vanheta välittömästi ilman korvausta.

Lahjakortti