Valuutta: EUR

MixBox - Shop now, Ship later

"MixBox" on MIC:n uusi toimitustapapalvelu rekisteröityneille asiakkaillemme!


Voit tehdä useita tilauksia kuuden viikon ajan, yhdistää nämä kaikki samaan toimitukseen ja säästää toimituskuluissa. Valitset tilauksille toimitustavaksi aina vain MixBox ja me yhdistämme tilaukset!

Tilauksesi toimitetaan max 6 viikon päästä ensimmäisestä odottavasta "MixBox" -tilauksestasi. Laskemme ja laskutamme toimituskulut kun lopullinen pakettisi on valmis lähetettäväksi. Mikäli tilauksilla on ennakkotilaustuotteita, toimituskulu laskutetaan ja paketti lähetetään vasta kun kaikki tuotteet ovat saapuneet varastoon. Voit aina pyytää aikaisempaa toimitusta laittamalla viestiä tiia@myindieco.com.

Minimitilaus MixBoxille on 5€ per tilaus (alle 5 euron MixBox -tilauksista veloitamme 0,50€ käsittelykulun). MixBox -lähetykset toimitamme aina seurattavina paketteina (Postin Pikkupaketti, postipaketti, Matkahuollon XXS tai Lähellä -paketti) ja lopullinen toimituskulu vaihtelee 6-9 euron välillä riippuen toimitustavasta. Mikäli MixBox -tilauksiesi yhteenlaskettu arvo on yli 95€, toimitus on maksuton.

HUOM! Jos olet valinnut MixBox -tilaukselle maksutavaksi Ennakkolaskun, maksuehto tilaukselle on aina 14 päivää riippumatta MixBoxin toimitusajasta.

Lahjakortti